Retour voorwaarden

Retourvoorwaarden:

We streven ernaar om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop bij onze webshop. Als je echter om welke reden dan ook niet tevreden bent met het ontvangen product en het wilt retourneren, vragen we je om rekening te houden met de volgende retourvoorwaarden:

1. Termijn:
Retourzendingen moeten binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van het product plaatsvinden. Zorg ervoor dat je het product binnen deze termijn terugstuurt om in aanmerking te komen voor een retour.

2. Staat van het product:
Het geretourneerde product moet in ongebruikte en onbeschadigde staat zijn. Het dient in de originele verpakking te worden geretourneerd, inclusief alle meegeleverde accessoires, handleidingen en garantiebewijzen. Indien mogelijk, vragen we je om het product op dezelfde manier te verpakken als bij ontvangst. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

3. Verzendmethode:
We raden je aan om een traceerbare verzendmethode te gebruiken bij het retourneren van het product. Dit zorgt ervoor dat je de status van je retourzending kunt volgen en biedt bescherming in geval van verlies of beschadiging tijdens het transport.

4. Kosten:
De verzendkosten voor het retourneren van het product zijn meestal voor rekening van de klant, tenzij anders vermeld. 

5. Terugbetaling, omruiling of reparatie:
Na ontvangst en controle van het geretourneerde product, zullen we de mogelijkheden bespreken voor terugbetaling, omruiling of reparatie. Dit is afhankelijk van de staat van het product en je persoonlijke voorkeur. We streven ernaar om de terugbetaling, omruiling of reparatie zo spoedig mogelijk te verwerken.

Houd er rekening mee dat deze retourvoorwaarden van toepassing zijn op reguliere aankopen. In geval van specifieke garanties, garantie-uitbreidingen of andere bijzondere omstandigheden kunnen aanvullende retourvoorwaarden van toepassing zijn. Deze worden in dat geval duidelijk gecommuniceerd.

Neem bij vragen of twijfels over het retourproces of de retourvoorwaarden gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.